Over het abonnement

Met preventLex blijft u op de hoogte en heeft u steeds de relevante wetgeving bij de hand. Een abonnement op preventLex biedt u permanent toegang tot de website. U kan gedurende 1 maand vrijblijvend kennismaken met preventLex.

 

3 troeven van een abonnement

Een preventLex abonnement is een goede investering. 3 troeven om u vandaag nog te abonneren.

1. U bespaart tijd
De wetgeving over welzijn op het werk is verspreid over verscheidene bronnen. preventLex verzamelt alle bronnen op één plaats en zorgt er met de krachtige zoekmotor voor dat u alle relevante wetgeving binnen zoekbereik hebt. Gedaan met tijdrovende opzoekingen in diverse bronnen. Probeer onze zoekmotor.

2. U bent altijd up-to-date
De wetgeving evolueert bijzonder snel. Het is niet eenvoudig om op de hoogte te blijven van de regels en verplichtingen. Voor het ondersteunen van het welzijnsbeleid in uw organisatie, heeft u de juiste informatie nodig om de juiste keuzes te maken. Met preventLex beschikt u voortdurend over de meest recente wetgeving.

3. U krijgt verduidelijking
Wetgeving vergt verdere uitleg en ook hieraan komt preventLex tegemoet met heldere en overzichtelijke toelichtingen. De toelichtingen zijn enkel beschikbaar voor onze abonnees. Vraag vrijblijvend een voorbeeld van onze toelichtingen via het kennismakingsaanbod.

 

Abonnementsvoorwaarden

Het abonnement voor preventLex - Preventie & Wetgeving is een jaarlijks abonnement. 
preventAssist klanten krijgen een korting voor een jaarlijks abonnement. Dit voorkeurtarief is ook van toepassing voor de abonnees van de papieren versie van preventie & wetgeving (eenmalig bij overgang van het abonnement op de papieren versie naar de online versie). PreBes leden ontvangen 30% korting op het eerste abonnementsjaar. Gelieve bij uw bestelling te vermelden indien u in aanmerking komt voor dit voorkeurtarief. 

U kan het abonnement bestellen via mail customer@prevent.be of via een on line bestelformulier

 

Kennismakingsaanbod

Wil u gedurende 1 maand vrijblijvend kennismaken met preventLex. Vul dan het formulier in en wij bezorgen u alle gegevens zodat u gedurende 1 maand toegang heeft tot de website.

Klik hier